teisipäev, 16. märts 2004

Kallid lugejad! Me ei kohtunud esmaspäeval, nagu viimases kirjes lubasin. Sest mul lihtsalt ei olnud midagi öelda. Tänaseks aga jõudis minuni järgmine pressiteade, mille suurima südamekurbuse ja kaastunde vaimus edastan:

Alates aprilli algusest toimub mällo toetusfondi kampaania “Aita mällo jalule”, millega kogutakse raha mällole nägemisaparaadi ostmiseks. Mällo toetusfondi projektijuhi Mällo sõnul aitab nägemisaparaat jälgida kõiki eesti telekanaleid ning lisaseadmete olemasolul ka eemaldatavatel infokandjatel salvestatut. “Üle mitme tuhande krooni maksev aparaat on asendamatu igapäevaste noorteseriaalide, õhtuste mängufilmide ning politseisaadete jälgimisel,” kinnitas Mällo.
Praegu Eestis mällol ühtegi nägemisaparaati ei ole, seni on Mällo sõnul aparaadi töö ära teinud lahked inimesed, kes võimaldavad nimetatud saateid enda juures jälgida või annavad neist kokkuvõtlikke ülevaateid. “Kaasinimeste tundlikud kommentaarid on nägemisaparaadiks,” ütles Mällo. “Tulevikus tahame hakata jälgima ka hilisõhtuseid erootikasaateid. Seni oleme erootiliste linateoste puhul ise fantaseerida püüdnud, uue aparaadi puhul ei ole fantaasiate abi enam nii palju tarvis,” lisas ta.
Mällo toetusfond on heategevusfond, mille eesmärgiks on aidata kaasa inimsõbraliku mällo kujundamisele ja parima võimaliku mällo toomisele ühiskonda. Eelmise kampaania “Koos on kergem” käigus koguti telefoniannetustena ligi 25 000 krooni.
“Aita mällo jalule” kampaania konto asub Hansapangas numbril 1104901949. Ülekande seletuseks panna "nägemisaparaat". Samas on annetusi võimalik teha ka lähinädalatel toimuma hakkaval ürituste seerial mällo taastusravikeskuses Narva maanteel.

Kommentaare ei ole: