reede, 13. august 2004

Ex, slugs and doc and dull

Nagu viimaste kirjete põhjal isegi mõistan, koosneb mu elu kildudest. Seetõttu ma postpõunin need killud ja publishin alles õhtul kui siit ära minema hakkan või kui veendun, et torust midagi rohkem enam ei tule.

Ajakirja Pharmacology, Biochemistry and Behavior juulikuine number kannab alapealkirja "Sex and Drugs". Aga kuhu jääb rock'n'roll?

Maret kirjutas, kuidas tal oli valida 25K-töö ja magistrantuuri vahel ning et otsustas õppimise kasuks. Kui Sa kunagi seda lugema juhtud, Maret, siis äsja umbes samasuguse magistrikraadi saanuna tunnen huvi, mis Sind niisugust otsust tegema motiveeris. Tell me.

Samas publitseerin veel enne kui see jõuab Eesti Ekspressi "Fläsh!" rubriiki (juba saadetud, ärge enam üritage:)) üleüleeile Ivari ja Kadriga tehtud ülesvõtte Tartu reklaamimaastikust. Autoriõigused kuuluvad muidugi Ivarile.


Ning - last but not least - viimaks ometi MSNnikokkupuude kalli inimesega, kelle oma elust juba mitu aastat kadunud arvasin olevat. Kui Sa seda loed, siis palun ära karda - i mean no harm :) Nädal lõppeb üllatavalt ilusti, aitäh teile kõigile ning kohtumiseni esmaspäeval.

Kommentaare ei ole: